Menevätkö pilkut pieleen ja yhdyssanat erikseen?

ota kielioppi haltuun viikossa!

7 päivän maksuton pikapäivitys kielioppiin

Tuntuvatko kielioppisäännöt hatarilta, tai haluatko muuten vain kerrata niitä nopeasti ja helposti? Silloin tämä minikurssi sopii sinulle! Saat viikon ajan tärkeimmät kielioppitärpit suoraan sähköpostiisi. Klikkaa itsesi mukaan alta.

pikaspurtti kielioppiin

Kieliopin kiemurat voivat tuntua ylitsepääsemättömän vaikeilta (ja tylsiltä!), mutta näin ei tarvitse olla. 

Tällä viikon kestävällä minikurssilla kertaat tärkeimmät kielioppisäännöt helposti ja nopeasti, juuri silloin kun sinulle sopii.

Kurssin jälkeen olet paremmin perillä kielioppiasioista ja voit keskittyä tuottamaan lukijoillesi tai asiakkaillesi laadukasta sisältöä.

 

TÄMÄN KAIKEN OPIT VIIKON AIKANA

SANOTTUA MINIKURSSISTA:

”Kiitos todella selkeästä ja hyödyllisestä kurssista! :) Yleensä nuo kielioppijutut on kerrottu tosi monimutkaisesti ja pitkästi, mutta tätä kurssia oli nopeaa ja mukavaa lukea.” – Jonna

”Kiitos hyvin toteutetusta, tiiviistä tietopaketista. Kielioppiasiat ovat sellaisia, että niiden kertaus on varmaan ihan jokaiselle tarpeen.” – Terhi

”Kiitos ihanan ytimekkäästä ja riittävän kevyestä kielioppikurssista.” – Mirka

”ISO kiitos tästä! Esimerkit olivat erittäin selkeitä, mielenkiintoisia ja jopa hauskoja. Selitit myös aina kattavasti, miksi joku sääntö menee niin kuin se menee. Hienoa työtä, suosittelen sinua ehdottomasti eteenpäin! ” – Henriikka

Hei, olen Pilkunviilaamon Saara ja haluan auttaa sinua tuottamaan tekstejä, jotka tuovat asiantuntemuksesi esiin. Kielellisesti laadukkaalla sisällöllä vakuutat lukijat ja asiakkaat, kasvatat yleisöäsi sekä saat kaiken potentiaalin irti teksteistäsi.

Ammatiltani olen kääntäjä ja oikolukija. Olen lukenut hurjan paljon erilaisia tekstejä, ja niiden pohjalta olen valinnut kurssille juuri ne olennaisimmat asiat.

Saara

P.S. Kielioppi on kivaa, ja sen näytän sinulle kurssilla.

nähdäänkö sähköpostissa?

Pidä lukija otteessasi kirjoittamalla sujuvaa ja miellyttävälukuista tekstiä, jossa kielioppimokat eivät vie huomiota itse asiasta.

Tule mukaan nyt ja saat heti ensimmäisen päivän materiaalit suoraan sähköpostiisi.

KOSKA KIELIOPPI ON UUSI MUSTA

© PILKUNVIILAAMO  | Kivaa kielenhuoltoa | Tietosuoja

Tilaa maksuton Vaivattomat vinkit vakuuttavaan tekstiin -video suoraan sähköpostiisi alta:

Tilaamalla videon saat jatkossakin sähköpostiisi kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

Tilaa maksuton koulutusvideo suoraan sähköpostiisi alta:

Tilaamalla videon saat jatkossakin sähköpostiisi kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

7 päivän maksuton kielioppikurssi

Ilmoittaudu nyt ja pane viikossa kieliopin peruspalikat kohdilleen. Saat oppimateriaalin päivittäin kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Ilmoittautumalla kurssille saat jatkossakin kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

Liity Pilkunviilaamon sisäpiiriin tilaamalla uutiskirjeeni.

Tilaamalla uutiskirjeen saat jatkossakin kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

Materiaalikirjastosta löydät Pilkunviilaamon kaikki maksuttomat materiaalit yhdestä ja samasta paikasta. Kerro vain, minne lähetän tunnukset:

Pyytämällä pääsyn materiaalikirjastoon saat jatkossakin kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

Katso Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssin ensimmäinen videoluento maksutta. Kerro vain, minne lähetän videon:

Tilaamalla videon saat jatkossakin kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds