Käytännönläheistä kielenhuoltoa tarjolla! Tee pitkälle kantava päätös ja tule mukaan!

Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle

Rajoittaako virheiden pelko tekstin tuottamista? Kaipaatko itsevarmuutta jokapäiväiseen kirjoittamiseen? Haluatko hioa kieliasusi särmään edustuskuntoon? Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle -verkkokurssilla opit taklaamaan kaikki keskeisimmät kielioppimokat, jotta virheet eivät enää vesitä viestiäsi. Tässä on oikopolkusi perusvarmaan kieleen!

Entä jos tie riittävän hyväksi kirjoittajaksi olisikin nopea ja käytännönläheinen?

Oletko kyllästynyt pelkäämään kielioppivirheitä, mutta kieliopin opettelu tuntuu hitaalta ja vaikealta? Toivoisitko voivasi oppia keskeisimmät säännöt nopeasti ja käytännönläheisellä tavalla − ilman vaikeaselkoista termiviidakkoa ja monimutkaisia teorioita?

Tämä kurssi on sinulle. Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle -verkkokurssi on oikopolkusi perusvarmaan kirjoittamiseen ja positiiviseen vaikutelmaan.

Saaran kuva

Moikka, olen Saara

Olen kieliammattilainen, oikolukija ja kääntäjä. Autan työntekijöitä, yrittäjiä ja bloggaajia kasvattamaan itsevarmuuttaan kirjoittajina sekä tuottamaan sujuvaa ja vakuuttavaa kieltä positiivisin ja käytännönläheisin keinoin.

Jos tavoitteesi on oppia tuottamaan kaunista kieltä jokapäiväisiin käyttötarkoituksiin ja vakuuttaa vastaanottajasi selkeällä viestinnällä, olet lämpimästi tervetullut Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle -verkkokurssille.

Kurssilla opetan sinulle askel askeleelta oikopolun perusvarmaksi kirjoittajaksi, joka huokuu positiivista ja asiantuntevaa vaikutelmaa. Kurssi kestää neljä viikkoa, mutta voit suorittaa sen itsenäisesti omaan tahtiisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tiedän, että kielioppi saattaa jo sanana kuulostaa kammottavalta. Useimmat meistä ajattelevat, että kieliopin opettelu vie loputtomasti aikaa. Tämä luulo on syytä kumota heti – kun opettelet oikeita asioita helposti omaksuttavassa järjestyksessä, et tarvitse kieliasusi siivoamiseen vuosikausien opiskelua ollaksesi riittävän hyvä.

Kieliopin ei nimittäin tarvitse olla valtava, vaikeasti hahmottuva möykky, johon ei tee mieli koskea tikullakaan. Sitä ei tarvitse osata ulkoa eikä varsinkaan täydellisesti. Monelle riittävän hyvä riittää.

Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle -kurssi tarjoaa sinulle oikopolun vahvaan viestintään

Olen koonnut tähän tiiviiseen kurssiin jokapäiväisen kirjoittamisen keskeisimmät kompastuskivet ilman pitkästyttävän puuduttavia teorioita ja ulkoa opettelemisen tuskaa.

Konkreettisten esimerkkien kautta pääset suoraan oikeiden asioiden äärelle, jotta et hukkaa aikaasi epäolennaisuuksiin. Opit nopeasti hanskaamaan pääsäännöt, joilla pärjäät useimmissa arkipäiväisissä tilanteissa aivan mainiosti. Riittävän hyvä on useimmiten riittävän hyvä!

Kun lähdet mukaan, opit taklaamaan tavanomaisimmat kielivirheet ja kasvatat itsevarmuuttasi kirjoittajana. Otat määrätietoisen suunnan kohti asiantuntevampaa kirjoittamista – tavalla, joka muuttaa kirjallisen viestintäsi uskottavammaksi ja lukijoiden mielikuvat positiivisemmiksi.

Olisiko nyt sinun vuorosi hoitaa kielioppiahdistus pois päiväjärjestyksestä?

Kauniin kielen hyödyt ovat kiistattomat

Oletko koskaan tavannut ketään, jota hyvä kieli ärsyttäisi? En minäkään.

Hallittu kieliasu ei ole koskaan haitta. Kaunis kieli ei häiritse ketään, eikä sen tiedetä koskaan aiheuttaneen epäedullisia mielikuvia tai tulkinnallisia epäselvyyksiä. Virheitä vilisevän tekstin kanssa on toisin.

Kun opettelet hallitsemaan kieliopin keskeisimmät asiat, teet itse asiassa samalla paljon muutakin.

Kurssin avulla:

Selkeä kirjallinen viestintä tuo mukanaan paljon hyvää. Usein se näkyy myös sujuvampina työnteon prosesseina, nopeutuneena työtahtina ja ennen muuta kasvaneena kirjoittajan itsetuntona.

Voit nyt liittyä itsevarmempien kirjoittajien joukkoon ja aloittaa matkasi vahvaksi viestijäksi Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle -verkkokurssilla. Kuljen tukenasi koko kurssin ajan. Voit aloittaa opiskelun heti, kun olet ilmoittautunut.

Tunnistatko itsesi seuraavista?

Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle

Et luota omiin taitoihisi kirjoittajana tai pelkäät virheiden tekemistä.

Haluat vahvistaa peruskielioppia, mutta et tiedä, mistä lähtisit liikkeelle.

Stressaat kieliasusi hiomattomuutta, koska pelkäät sen nakertavan uskottavuuttasi.

Sinulla ei ole aikaa opiskella kielioppia valtavina kakkuina tai pitkiä aikoja kerrallaan.

Jännität sähköpostiviestin lähettämistä, somepäivityksen julkaisua tai raportin palauttamista, koska pelkäät vastaanottajien tarttuvan asiasi sijasta virheisiisi.

Et jaksa tai halua tankata kielioppia tiiliskiven paksuisista tietokirjoista tai googlata asioita kirjavista nettilähteistä.

Haluaisit löytää tavan kerrata kielioppia käytännönläheisesti ja perusasioihin keskittyen ilman sen monimutkaisempaa kieliopin tarkastelua.

Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle

Tämä kurssi on juuri sinulle. Et nimittäin ole ongelmasi kanssa yksin: kirjoittaminen (ja siitä stressaaminen!) on osa yhä useampien ihmisten työnkuvaa.

Hyvää ja selkeää kirjoitustaitoa tarvitaan kaikkialla: sähköposteissa, somepäivityksissä, koulutusmateriaaleissa ja raporteissa – tai ehkä sinun tontillesi kuuluu tuottaa blogiteksti yritysblogiin, mainosteksti paikallislehteen tai kutsu yhteistyökumppaneille.

Siinä kaikessa minä haluan auttaa sinua.

Entä jos viimein poistaisimme kielioppimöröt kummittelemasta ja päivittäisimme taitosi varmaan kuntoon?

Oppi ei kaadu päähän itsestään, mutta opettelun ei tarvitse olla tylsää ja työlästä tai tapahtua hampaat irvessä. Uuden oppiminen voi olla jopa ”koukuttavaa”, kuten eräs kurssilainen loppupalautteessa kertoi.

Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle -verkkokurssilla luomme yhdessä tukevan kieliopillisen maaperän, jonka avulla kirjoittamisesta tulee sujuvampaa ja viesteistä vahvempia. Olen rakentanut sinulle valmiin oikopolun keskeisimpien virheiden kampittamiseen, jotta perusasioiden hallinnasta tulee sinulle mahdollisimman helppoa.

Kun opettelet oikeita tapoja järkevässä järjestyksessä, huomaat pian, miten teksti alkaa solahtaa automaattisesti oikein. Kun opit perusasiat ja saat tarpeeksi toistoja alle, stressi kieliasun hiomattomuudesta katoaa. Taklataan ongelmat yhdessä!

Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle

Kuvittele tilanne, jossa voisit

Se kaikki on täysin mahdollista. Kielioppia ei tarvitse tankata verenmaku suussa vuositolkulla. Pienen pieniä nyansseja ei tarvitse hinkata loputtomiin, kuten muinaisilla äidinkielen tunneilla oli tapana. Kielioppisääntöjä ei tarvitse eikä välttämättä edes kannata opetella ulkoa.

Riittää kun hallitset tärkeimmät pääsäännöt ja tiedät, mistä löydät tarvittaessa ratkaisut. Minä näytän sinulle tietä.

Kurssilla on 14 päivän täysi rahat takaisin -takuu, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Mitä Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle -verkkokurssi sisältää?

Kuva kurssin sisällöstä

Oppimateriaali on koottu kurssialustalle, jonne saat omat tunnuksesi. Kurssialusta toimii tavallisella nettiselaimella, etkä tarvitse erillisiä appeja tai asennuksia. Kun kurssin sisältö tulevaisuudessa päivittyy, saat myös päivitetyt materiaalit käyttöösi ilman lisämaksuja.

Saat kaiken materiaalin sopiviksi annoksiksi pureskeltuina kerran viikossa, mutta voit suorittaa niitä omaan tahtiisi milloin tahansa. Voit myös palata materiaaleihin uudestaan ja uudestaan niin monta kertaa kuin haluat.

Kaikki onnistumisen avaimet ovat ulottuvillasi. Sinun tulee vain tehdä päätös ja lähteä mukaan!

Tätä kaikkea käymme kurssilla läpi:

Kurssin aikana käymme läpi kaikki yleisimmät kielioppivirheet ja tavat niiden korjaamiseen. Olen koonnut sinulle tavallisimmat ansat, joihin kirjoittajat kompastelevat, ja käytännönläheiset ratkaisut niiden taltuttamiseen. Saat aiheet sopivan kevyisiin annoskokoihin jaettuna, oikeassa järjestyksessä ja ymmärrettävässä muodossa.

Kurssimateriaali koostuu yleisimmistä virheistä, joita näen oikolukijan työssäni joka päivä. Monotonisen ulkoa opettelun sijaan saat helppoja oikopolkuja ja hauskoja esimerkkejä. Näytän sinulle myös koko joukon erilaisia kirjoittajan parhaita ystäviä, joilla voit ratkaista kielipulmat nopeasti ja helposti silloinkin, kun epävarmuus vaivaa.

Mukana tulevien ladattavien lunttilappujen ja tarkistuslistojen avulla kirjoittamisen rutiinit nopeutuvat ja pian huomaat tekeväsi oikeita asioita automaattisesti.

Tämän helpommaksi kieliopin oppiminen ei tule!

Kuva moduulin 1 sisällöstä

Moduuli 1

Välimerkit, viivat ja alkukirjain

Ensimmäisessä moduulissa käymme käytännönläheisten esimerkkien avulla läpi välimerkkien, viivojen ja alkukirjainten tärkeimmät periaatteet. Moduulin jälkeen:

Moduuli 2

Sanataso tutuksi

Toinen moduuli vastaa tavallisimpiin sanatason ongelmiin. Sen suoritettuasi:

Kuva moduulin 2 sisällöstä
Kuva moduulin 3 sisällöstä

Moduuli 3

Verbeistä lauseiksi

Kolmannessa moduulissa aiheina ovat muun muassa verbien taivutus, sanajärjestys ja erilaiset virkerakenteiden ongelmat. Sen jälkeen:

Moduuli 4

Tyylittele tekstisi kuntoon

Neljännessä moduulissa keskitymme tekstin tyyliseikkoihin. Sen suoritettuasi:

Moduulin 4 sisältö

Kurssin jälkeen:

14 päivän tyytyväisyystakuu

Haluan, että voit lähteä kurssille riskittömästi ja rauhallisin mielin. Siksi tarjoan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun.

Kurssillani on 14 päivän rahat takaisin -takuu.

Jos kurssi ei jostain syystä olekaan sinun juttusi, voit peruuttaa osallistumisesi 14 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin. Seison työni takana, mutta kunnioitan päätöstäsi jättää kurssi kesken. Sinun ei tarvitse selitellä minulle mitään.

Ainoa riskisi on, että missaat mahdollisuutesi kehittyä ja jännität jatkossakin kirjoittamista vain, koska pelkäät sekaan pujahtavia virheitä tai lukijoiden epäreiluja mielikuvia. Se kaikki voi nyt muuttua – sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja ilmoittautua mukaan!

Tästä kaikesta maksat ja tämän kaiken saat

Kurssin suurin arvo on ajassa ja vaivassa, jonka säästän sinulta. Voisit opetella samat asiat hitaasti ja hankalasti tiiliskiven paksuisista tietokirjoista tai googlaamalla ongelman toisensa perään ja yrittämällä sitten sisäistää asiat yksin kirjavista nettilähteistä. Sekin on täysin mahdollista, mutta joskus kaipaamme räätälöidympää ja henkilökohtaisempaa otetta.

Kun käytät aikasi oikeiden asioiden opetteluun oikeassa järjestyksessä, peruskieliopin sisäistäminen käy helpommin ja nopeammin. Opetan sinulle kaikki tärkeimmät suuret linjat, joiden avulla stressi virheistä ja omasta uskottavuudestasi katoaa.

Opit väistämään kieliopin tavallisimmat miinat ja loikkaamaan niiden yli ilman, että tuskastut monimutkaisiin poikkeuksien poikkeuksiin, joiden ulkoa opettelulle ei ole yhtäkään hyvää syytä. Oikeassa elämässä kaiken voi aina tarkistaa.

Opit automatisoituvia tapoja nopeuttaa kirjoittamisen prosessia ja tuottaa kaunista kieltä ilman stressiä virheistä, joihin lukijasi voisivat tarttua. Lopputuloksena tuotat hyvää kieltä, jolla pärjäät mainiosti kaikissa jokapäiväisissä tilanteissa.

Voit aloittaa opiskelun heti ilmoittautumisen jälkeen, joten tee vuoden paras päätös ja tule mukaan matkalle vakuuttavampaan viestintään!

Kuva kurssin sisällöstä

Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle -verkkokurssin sisältö:

Lisäksi saat seuraavat bonusmateriaalit

Täsmävinkit eri tekstilajeihin

Täsmävinkit eri tekstilajeihin

Vinkkipankki erilaisiin tekstilajeihin. Mukana työelämän tavallisimmat tekstit: sähköpostit, tiedotteet, esitys- ja koulutusmateriaalit, markkinointitekstit, blogiartikkelit ja somepäivitykset. Täsmävinkkien avulla kohennat viestintääsi kohdennetusti.

Ulkoista oikoluku koneelle -koulutus

Ulkoista oikoluku koneelle -koulutus

Älä enää anna kirjoitusvirheiden nakertaa uskottavuuttasi. Käyttämällä erilaisia oikolukuohjelmia saat helposti karsittua yleisimmät mokat. Ulkoistamalla mekaanisen oikoluvun koneelle säästät myös omaa aivokapasiteettiasi.

Vieraiden kielten vaikutus

Miten välttää vieraiden kielten vaikutus

Tehokas tietoisku vieraiden kielten vaikutteista. Bongaa omat tyypillisimmät tapasi − konkreettisten vinkkien avulla taklaat vaikutteet helposti ja nopeasti! Erityisen hyödyllinen niille, jotka kirjoittavat paljon englanniksi.

Kaiken tämän saat 57 eurolla. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %, ja se on kertamaksu. 

Vertailun vuoksi veloitan saman verran noin 800 sanan tekstin kielenhuollosta. Yhden tekstin oikoluvun hinnalla saat eväät hioa kaikki tekstisi kuntoon itse.

Jos hyödynnät materiaaleja vuoden ajan, maksat kurssista 16 senttiä päivässä. Kasvaneesta osaamisestasi hyödyt koko loppuelämäsi ajan kaikissa niissä yhteyksissä, joissa tuotat sanoja paperille.

Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, mobiilimaksulla tai kortilla.

Tule mukaan hintaan 57 €!

Mitä jo osallistuneet kertovat:

”Opin jokaisesta osiosta jotain uutta! Aivan mahtavaa oli päästä kertaamaan asioita, joita on viimeksi käynyt läpi peruskoulussa ja lukiossa. Sinulla on taito kirjoittaa asia lukijaystävällisesti ja napakasti. Ongelmanratkaisuvinkit olivat toimivia!” – Anne

Opin jo pelkästään yhdessä moduulissa todella paljon, tekstiä ja tietoa oli paljon, mutta ei mitään turhaa. En malta odottaa, että ehdin käydä läpi kaikki moduulit.” – Johanna

Mukava positiivinen tyyli ja napakka ote, paljon esimerkkejä. Testit olivat myös kivoja!” – Anu

Ehdottomasti voin suositella. Kurssi mahdollistaa oikeinkirjoituksen tarkistamisen ’online’ ja on nimensä mukaisesti tarkoitettu juuri kiireessä kirjoittaville – kuten minäkin.” – Jarmo

”Ymmärsin monta asiaa, ja sain vahvistusta heikkouksistani eli yhdyssanoista ja pronomineista. Toisaalta sain myös positiivista vahvistusta, että myös osaan aika paljon, eikä kielioppini ole aivan niin huono kuin olin ajatellut. Tätä en olisi oivaltanut ilman kurssia.” – Johanna H

”Mukavan tsemppaava tyyli, jotenkin armollinen. Ei tule painetta suorittaa, vaan huojennus siitä, että asiat saa tehdä omassa tahdissaan.” – Elina

Selkeät ohjeet ja materiaalit, joita seurasi testit. Testit olivat ikään kuin olisi saanut heti palautteen oppimastaan. Niiden avulla pystyi palaamaan asioihin, joissa oli kerrattavaa. Testit myös lisäsivät itsevarmuutta, kun sai heti palautteen ja huomasi osaavansa asioita.” – Johanna

Miksi kuuntelisit juuri minua?

Olen Saara Lindström, oppaasi tällä kurssilla. Kieliammattilaisena, kääntäjänä ja oikolukijana tiedän, kuinka monimutkaiselta äidinkielemme voi tuntua, eikä sen myöntämisessä ole mitään noloa tai hävettävää.

Haluan auttaa kaikkia kynään tarttuvia ymmärtämään, ettei kieliopin tarvitse olla tylsää, ikävää tai edes vaikeaa. Tärkeintä ei ole se, että osaat luetella kouluaikojen äidinkielentunneilta tutut sijamuotorimpsut osaamatta soveltaa niitä käytäntöön. Tärkeintä on, että hallitset keskeisimmät pääsäännöt, sillä niiden avulla pärjäät jo mainiosti!

Monia asioita ei tarvitse eikä edes kannata opetella ulkoa, sillä useimmat asiat on helppo ja nopea tarkistaa lennossa – niin ammattilaisetkin tekevät. Tässä kaikessa toimin kompassinasi.

Kuva Saarasta

Tähän kurssiin olen koonnut kaikki keskeisimmät kieliopin kompastuskivet, jotta sinä voisit oppia perusvarmaksi viestijäksi helpommin. Tarjoilen ne sinulle käytännönläheisiin esimerkkeihin purettuna ja ilman vaikeaselkoista termiviidakkoa.

Voisit opetella kaiken tämän itsekin, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin, hitaasti ja hankalasti. Olen kuluttanut Tampereen ja Jyväskylän yliopistojen luentosalien penkkejä kahdeksan vuoden ja kahden maisterin tutkinnon verran, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoin.

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista käännös- ja kielenhuoltotöistä, ja omaa yritystäni Pilkunviilaamoa olen pyörittänyt nyt neljä vuotta. Tiedän, missä ihmiset tavallisimmin kompastelevat.

Kaiken käytännön kokemukseni pohjalta olen jäsennellyt sinulle valmiin kokonaisuuden, josta saat ratkaisut helposti ja sopiviin annoskokoihin jaettuna. Sinun ei tarvitse kuin hypätä mukaan!

Epäiletkö vielä, että kieliopista kertominen voisi olla muutakin kuin tylsää tai puisevaa?

Saatan olla sinulle entuudestaan tuttu Pilkunviilaamon Instagram-tililtä, jossa jaan käytännöllisiä kielioppitietoiskuja helposti lähestyttävällä ja selkeällä tavalla.

Jos tiemme eivät kuitenkaan vielä ole ristenneet, tässä muutamia poimintoja siitä, kuinka seuraajani luonnehtivat tyyliäni kertoa kieliopista:

Jos haluat kehittyä varmaksi kirjoittajaksi ja vakuuttaa lukijasi, ilmoittaudu mukaan ja tehdään tavoitteestasi totta!

Ilmoittaudu nyt ja saat kurssin 57 euron kertamaksulla käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Jos käytät materiaaleja esimerkiksi vuoden ajan, maksat materiaaleista käytännössä vain 16 senttiä päivässä.

Maksaa voit verkkopankkitunnuksilla, mobiilimaksulla tai kortilla.

Miten homma toimii?

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu kurssille ja maksa kertamaksu. Maksun yhteydessä luot myös tunnukset kurssialustalle. Muista palata myyjän palveluun, jotta maksu rekisteröityy.

kurkkaa sähköpostiin

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuvahvistuksen ja kirjautumistiedot kurssialustalle. Anna tekniikalle vartti aikaa tulla perille. Mikäli salasana ehtii unohtua, sen voi vaihtaa viestin kautta.

aloita opiskelu

Pääset aloittamaan opiskelun saman tien, sillä ensimmäisen viikon materiaali on heti käytössäsi. Seuraavat moduulit aukeavat viikon välein, jotta saat edetä rauhassa.

Mietityttääkö vielä jokin?

Voit aloittaa opiskelun itsenäisesti heti ilmoittautumisen jälkeen. Ensimmäisen viikon materiaali on heti käytössäsi. Muut moduulit aukeavat viikko kerrallaan, ja sinulla on materiaaleihin ikuinen käyttöoikeus. Kurssin voi käydä läpi täysin omaan tahtiin.

Ehdottomasti! Kokonaisuus on suunniteltu siten, että voit käydä materiaaleja läpi juuri silloin, kun itsellesi sopii. Uusi moduuli aukeaa aina kerran viikossa, mutta julkaisutahti ei sido sinua tiettyyn aikaan tai paikkaan. Materiaalit jäävät myös käyttöösi ilman aikarajoituksia, joten voit opiskella omaan tahtiisi ja palata materiaaleihin niin usein kuin haluat.

Voit. Netti on pullollaan kielioppisääntöjä. Netti on erittäin kätevä apuväline, ja kurssilla opetellaan myös käyttämään erilaisia luotettavia lähteitä. (Vauva.fi ei ole sellainen.) Nettimateriaaleissa on vain yksi ongelma: tietoa on liikaa eikä sitä välttämättä ole jäsennelty helposti omaksuttavaan muotoon. Tähän kurssiin olen valinnut tiedon kakofoniasta kaikki olennaisimmat asiat, ja kerron ne sinulle loogisessa järjestyksessä selventävien esimerkkien kera.

Et putoa! Tämä kurssi on suunniteltu perusasioihin keskittyville oppijoille, ja kerron asiat ymmärrettävästi käytännönläheisten esimerkkien avulla. Luvassa ei ole vaikeatajuista termiviidakkoa tai puuduttavaa ulkoa opettelua. Aloittelijat voivat keskittyä perusasioihin, ja hieman edistyneemmät hyötyvät lisäksi hienosäätövinkeistä, joita olen ripotellut perusjuttujen joukkoon. Voit myös palata materiaaleihin aina uudestaan ja uudestaan niin monta kertaa kuin haluat. Lisäksi voit aina kysyä minulta apua, jos jokin jää epäselväksi.

Kurssi on suunniteltu ensisijaisesti suomea äidinkielenään puhuville, sillä minulla ei ole osaamista opettaa suomea vieraana kielenä. Kurssin asioita lähestytään äidinkielisen puhujan näkökulmasta. Jos olet lähellä äidinkielisen puhujan tasoa, olet tervetullut mukaan. Jos kuitenkin vasta aloittelet suomen kielen parissa, kannattaa mieluummin tutustua S2- eli suomi toisena kielenä -kursseihin.

Ei välttämättä. Yo-koe on hyvin spesifi tilanne, jossa mitataan kieliopin lisäksi monia muita taitoja, joita kurssiin ei kuulu.

Kurssilla opiskellaan oikeaa elämää varten, jossa kaiken voi aina tarkistaa ja ongelmat kiertää. Yo-kokeessa sama ei ole mahdollista.

Jos tavoitteena on hyvä arvosana, suosittelen tutustumaan erilaisiin abikursseihin ja muihin valmistaviin kursseihin.

Jos kielioppiosaamisesi on jo vahvaa, tämä kurssi ei välttämättä tarjoa sinulle tarpeeksi uutta asiaa. Tutustu sen sijaan ammattilaisille suunnattuun valmennukseeni: Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto.

Haluan, että voit osallistua kurssille riskittömästi ja rauhallisin mielin, joten tarjoan täyden 14 päivän rahat takaisin -takuun. Voit tulla kokeilemaan kurssia, ja jos se ei olekaan sinun juttusi, lähetä viesti 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä tai perustella peruutustasi mitenkään.

UKK

Haluatko vielä kysyä minulta jotain?

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää, voit lähettää minulle kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen saara@pilkunviilaamo.fi. Vastaan viestiisi niin pian kuin mahdollista.

Tavataan kurssilla!