Ilmoittautuminen on päättynyt. Valmennus uudistuu ja starttaa seuraavan kerran vuonna 2022.

Kielenhuoltoa bloggaajille

-verkkovalmennus

Haluatko oppia kirjoittamaan huolitellusti, mutta huolettomalla tavalla? Kielenhuoltoa bloggaajille -verkkovalmennuksen avulla opit luomaan kielellisesti särmää sisältöä, jolla nostat blogisi tasoa, vakuutat yhteistyökumppanisi ja varmistat, että virheet eivät enää nakerra uskottavuuttasi kirjoittajana.

Haluatko kuulla, kun ilmoittautuminen aukeaa?

Kiinnostuitko valmennuksesta? Liittymällä odotuslistalle kuulet ensimmäisenä, kun ilmoittautuminen aukeaa. Odotuslistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään, mutta saatat saada mahdollisuuden tulla mukaan etuhinnalla tai kutsun tulla testaamaan kurssia etukäteen.

Entä jos kirjoittaminen olisikin helppoa?

Jos olet kyllästynyt kompastelemaan kielioppiviidakossa ja googlaamaan samoja kielioppisääntöjä uudestaan ja uudestaan, tämä valmennus on sinulle. Olisiko aika alkaa nauttia bloggaamisesta uudella tavalla ja tavoittaa yhä suurempia lukijamääriä ja kiinnostavampia yhteistöitä?

Moikka, olen Saara, kieliammattilainen, oikolukija ja kääntäjä. Autan bloggaajia luomaan ammattimaisempia sisältöjä ja vakuuttavampia yhteistöitä kaikilla kielen keinoilla.


Jos tavoitteesi on oppia tuottamaan tasokkaampaa sisältöä ja saavuttaa bloggaajana parempia tuloksia, olet lämpimästi tervetullut Kielenhuoltoa bloggaajille -verkkovalmennukseen.


Valmennuksessa opetan sinulle askel askeleelta oikopolun paremmaksi kirjoittajaksi. Valmennus kestää 4 viikkoa, mutta voit suorittaa sen omaan tahtiisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

saara_kurssi

Tiedän, että kielioppi saattaa kuulostaa puuduttavalta pakkopullalta. Kielenhuoltoa bloggaajille -verkkovalmennus on kuitenkin kaikkea muuta!

Olen koonnut valmennukseen kaikki keskeisimmät kieliopin kompastuskivet ilman pitkästyttävän puuduttavia teorioita ja ulkoa opettelemisen tuskaa. Konkreettisten esimerkkien kautta pääset suoraan oikeiden asioiden äärelle, jotta sisältösi voivat loistaa jatkossa entistä hiotumpina.

Kun lähdet mukaan, opit soveltamaan olennaisimpia kielioppisääntöjä varmasti ja stressaamatta. Otat määrätietoisen suunnan kohti ammattimaisempaa kirjoittamista ja upeampia yhteistöitä – tavalla, joka tekee sisällöistäsi halutumpia, vakuuttavampia ja uskottavampia. Nyt on sinun vuorosi loistaa!

Kielenhuoltoa bloggaajille on oikopolku tavoitteidesi saavuttamiseen. Varautukaa lukijat ja yhteistyökumppanit, kohta häikäisee!

Moni bloggaaja karkottaa lukijoita kömpelöllä kieliasulla. Oletko sinä yksi heistä?

Oletko koskaan tavannut ketään, jota virheetön kieli ärsyttäisi? En minäkään.

Hallittu kieliasu ei ole koskaan haitta. Kaunis kieli ei häiritse ketään, eikä sen tiedetä koskaan karkottaneen ensimmäistäkään lukijaa. Kömpelön kieliasun kanssa on toisin.

Kielivirheiden kenties kurjin seuraus on se, että lukija tekee kirjoittajasta päätelmiä kieliasun perusteella. Päätelmät ovat joskus erittäin epäreiluja.

Tarkoittaako huolimaton kieli huolimatonta persoonaa, joka hoitaa muutkin asiansa vähän sinne päin? Onko virheitä vilisevän tekstin takana piittaamaton tuulihattu, jonka yhteistyökumppaniksi ei ainakaan kannata ryhtyä? Onko virheitä tekevällä tekstin tuottajalla ammattiosaamisessaankin puutteita?

Ei tietenkään. Olennaista on kuitenkin tiedostaa, että näin mieli joskus toimii. Se on epäreilua, mutta halusimme tai emme, mielikuvia syntyy, ja valitettavan usein ne ovat luonteeltaan epäedullisia.

Mitä sitten voimme tehdä? Voimme aina päättää olla välittämättä. Se on yksi vaihtoehto. Mutta sitten on se toinenkin vaihtoehto − se, jolla ratkaisemme ongelman, saavutamme tuloksia ja menestymme todennäköisemmin. Se, josta on niin monella tavalla hyötyä, että hyödyistä kirjoitettu lista ylettäisi tästä Kuuhun ja takaisin.

Jos valitset jälkimmäisen tien, minulla on sinulle ratkaisu. Voit liittyä itsevarmempien kirjoittajien joukkoon ja aloittaa häikäisevän hyvän tekstin tuottamisen Kielenhuoltoa bloggaajille -verkkovalmennuksessa. Kuljen tukenasi koko valmennuksen ajan.

Kun panostat kieliasuun, panostat itse asiassa

Kuulostaako mikään näistä tutulta? Jos tunnistat itsesi seuraavista, valmennus istuu sinulle kuin valettu:

kurssi-kenelle1

Näet paljon vaivaa blogisi sisällön eteen, ja haluat, että blogisi kieliasu vastaa upean sisältösi tasoa.

Stressaat blogisi kieliasun hiomattomuutta, koska pelkäät sen nakertavan uskottavuuttasi.

Jännität blogitekstiesi julkaisua, koska pelkäät lukijoiden tarttuvan asiasi sijasta virheisiisi.

Toimit jo sisällöntuottajana tai copywriterina ja haluat freesata kielioppiosaamistasi.

Osaat kirjoittaa sisällöllisesti kiinnostavaa tekstiä ja haluaisit myydä työtäsi myös muille, mutta epäröit aloittaa, koska kielioppiasiat ovat unohtuneet.

Haluat kerrata kielioppia, mutta et tiedä, mistä lähtisit liikkeelle, koska kokonaisuus on niin laaja.

kurssi-kenelle

Joudut toistuvasti käyttämään aikaasi samojen kielioppisääntöjen googlettamiseen, mikä tekee kirjoittamisesta vaikeaa ja hidasta.

Haluaisit olla rento oma itsesi myös tekstin muodossa, mutta sopiva huolettomuus ja kielioppi tuntuvat haastavilta yhdistää.

Et halua tai voi sitoutua tiettyyn aikaan ja paikkaan oppiaksesi paremmaksi kirjoittajaksi, mutta ymmärrät, että uuden oppiminen vaatii hieman vaivaa.

Valmennuksestani hyötyvät erityisesti ihmiset, jotka todella haluavat poistaa edellä mainitut ongelmat elämästään. Vain tekemällä saadaan tuloksia, mutta tekemisen ei tarvitse olla tylsää, työlästä tai tapahtua hampaat irvessä.

Kielenhuoltoa bloggaajille -verkkovalmennuksessa rakennamme yhdessä tukevan kieliopillisen maaperän, jonka avulla kirjoittamisesta tulee sujuvampaa, tehokkaampaa ja nautinnollisempaa. Olen rakentanut sinulle valmiin oikopolun keskeisimpien virheiden kampittamiseen, jotta sinä voit keskittyä luomaan entistä kiinnostavampia sisältöjä.

Kun opettelet oikeita tapoja järkevässä järjestyksessä, huomaat pian alkavasi tehdä asioita automaattisesti oikein. Otat määrätietoisia askelia kohti systemaattisempaa tekemistä, ja stressi kieliasun hiomattomuudesta katoaa. Taklataan ongelmat yhdessä!

Kuvittele tilanne, jossa voisit

Eikö olisikin ihanaa, kun kirjoittaminen sujuisi pinnistelemättä eikä julkaisua tarvitsisi enää jännittää? Se on täysin mahdollista.

Tiedän, että kielioppi kuulostaa vaikealta ja puuduttavalta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tankata kaikkea kuukausitolkulla ja hinkata loputtomiin pienen pieniä nyansseja kuten muinaisilla äidinkielen tunneilla oli tapana.

Kielioppisääntöjä ei tarvitse eikä välttämättä edes kannata opetella ulkoa. Riittää kun hallitset tärkeimmät pääsäännöt ja tiedät, mistä löydät tarvittaessa ratkaisut. Minä näytän sinulle tietä.

Valmennuksellani on 30 päivän täysi rahat takaisin -takuu, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

Tämän kaiken saat Kielenhuoltoa bloggaajille -verkkovalmennuksen aikana:

Valmennusmateriaali on koottu kurssialustalle, jonne saat omat tunnuksesi. Kurssialusta toimii tavallisella nettiselaimella, etkä tarvitse erillisiä appeja tai asennuksia. Kun valmennuksen sisältö tulevaisuudessa päivittyy, saat myös päivitetyt materiaalit käyttöösi ilman lisämaksuja.

Saat kaiken materiaalin sopiviksi annoksiksi pureskeltuina kerran viikossa, mutta voit suorittaa oppitunteja omaan tahtiisi milloin tahansa. Voit myös palata materiaaleihin uudestaan ja uudestaan niin monta kertaa kuin haluat.

Kehittämälläni pihistä tai panosta -menetelmällä voit lisäksi valita, haluatko keskittyä matkallasi vain suuriin linjoihin vai hioa ja hienosäätää kieltäsi pro-tasolla.

Onko nyt sinun vuorosi loistaa? Kaikki onnistumisen avaimet ovat ulottuvillasi. Sinun tulee vain tehdä kevään paras päätös ja lähteä mukaan!

Kielenhuoltoa bloggaajille

Ovet kevään kivoimpaan kielioppivalmennukseen aukeavat vuonna 2022.

Tätä kaikkea käymme valmennuksessa läpi:

Valmennuksessa etenemme loogisesti suurista linjoista pienempiin yksityiskohtiin.

Olen valinnut sinulle olennaisimmat aiheet ja tavallisimmat ansat, joihin bloggaajat ja kirjoittajat kompastelevat. Saat laajat aiheet valmiiksi pureskeltuna pakettina, oikeassa järjestyksessä ja ymmärrettävässä muodossa.

Valmennusmateriaali koostuu yleisimmistä virheistä, joita näen oikolukijan työssäni joka päivä. Tylsän ulkoa tankkaamisen sijaan saat helppoja oikopolkuja ja hauskoja esimerkkejä.

Käymme läpi myös koko joukon erilaisia kirjoittajan tehotyökaluja, joilla opit ratkaisemaan kielipulmia nopeasti ja helposti.

Kun opettelet oikeita asioita helposti omaksuttavassa järjestyksessä, et tarvitse pääsääntöjen hallitsemiseen vuosikausien opiskelua.

Valmennukseen kuuluvien lunttilappujen ja tarkistuslistojen avulla tekeminen tehostuu, ja pian huomaat tekeväsi oikeita asioita automaattisesti. Ei leukalihasten kiristelyä eikä väkipakolla tapahtuvaa tankkaamista, vaan käytännönläheisiä esimerkkejä ja nopeita tarkistustapoja.

moduuli1

Moduuli 1

Ensimmäisessä moduulissa ratkomme tyypillisimpiä sanajärjestyksen, virkerakenteiden ja verbien käytön ongelmia.

Moduuli 2

Toinen moduuli vastaa tavallisimpiin verkkokirjoittajien sanatason ongelmiin.

moduuli2

Moduuli 3

Kolmannessa moduulissa aiheina ovat muun muassa välimerkit, puhekieli ja vieraiden kielten vaikutteet.

Saat valmennuksesta täsmävinkit siihen, miten teet sisällöstäsi aiempaa tehokkaampaa, mutta vähemmällä vaivalla.

Mukana on myös runsaasti tyylivinkkejä ja käytännönläheisiä tärppejä muun muassa sähköpostien, uutiskirjeiden ja muiden työelämän tekstien oikeinkirjoitukseen.

Uskon valmennukseeni, joten annan sille täyden 30 päivän rahat takaisin -takuun. Näin sinulla ei ole mitään riskiä lähteä mukaan.

Valmennuksen jälkeen:

Haluan, että voit lähteä valmennukseen riskittömästi ja rauhallisin mielin. Siksi tarjoan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun.

Valmennuksellani on täysi 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön, voit peruuttaa osallistumisesi 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin ilman selityksiä. Seison valmennukseni takana, mutta kunnioitan päätöstäsi jättää valmennus kesken.

Ainoa riskisi on, että missaat mahdollisuutesi osallistua nyt. Seuraava ryhmä starttaa vuonna 2022.

Tästä kaikesta maksat ja tämän kaiken saat

Valmennuksen suurin arvo ei ole työssä, jonka olen tehnyt sen kokoamiseksi. Sen suurin arvo on ajassa ja vaivassa, jonka säästän sinulta.

Ei enää kielioppiasioiden kanssa tuskailua ja samojen ongelmakohtien toistuvaa googlettelua. Ei stressiä virheistä tai uskottavuudesta, vaan pelkästään lisää kirjoittamisen iloa ja helposti luettavia sisältöjä!

Opit väistämään kaikki kieliopin tavallisimmat miinat ja loikkaamaan niiden yli ammattilaisen lailla. Opit automatisoituvia tapoja nopeuttaa kirjoittamisen prosessia ja tuottaa kaunista kieltä ilman stressiä virheistä, joihin lukijasi voisivat tarttua.

Lopputuloksena tuotat niin häikäisevän hyvää tekstiä, että voit varautua jakamaan aurinkolaseja blogisi ovella.

Ilmoittautuminen alkaa x.x., joten tule mukaan ja aloita matka paremmaksi kirjoittajaksi nyt. Ensimmäinen oppitunti on heti valmis opiskeltavaksi!

Kielenhuoltoa bloggaajille -verkkovalmennuksen sisältö:

Bonukset (arvo x €)

Lisäksi saat seuraavat bonusmateriaalit:

bonus1

ARVO x €

Pilkunviilaus-minikurssi

  • Tehokas bonusverkkokurssi, jossa käydään läpi pilkutus lyhyesti ja ytimekkäästi mutta myös ratakiskosta vääntäen.
  • Kurssi sopii sekä pilkutuksesta kiinnostuneille että sitä kammoaville – molemmat hyötyvät!
  • Kurssi sisältää lyhyitä videoita, lunttilistoja sekä tukiopetusmoduulin sinulle, jolle pilkkusäännöt ovat erityisen tuskallisia.
bonus2

arvo x €

Ulkoista oikoluku koneelle -koulutus

  • Aikaa säästävä koulutus, jonka avulla ulkoistat mekaanisen tarkistustyön koneelle ja vapautat aivokapasiteettia muuhun.
  • Koulutusmateriaaleista näet konkreettisesti ja askel askeleelta, kuinka käytät erilaisia oikolukuohjelmia oman työsi helpottamiseen.
  • Kuulet myös, mikä työkalu on ylivoimaisesti paras.
bonus3

ARVO x €

Näin sujuvoitat oikeita blogitekstejä -livetarkistusvideo

  • Livevideo, jossa pääset olkani taakse katselemaan, miten oikeita blogitekstejä voi sujuvoittaa ja millaisilla työkaluilla se tehdään.
  • Livetarkistusvideo käsittelee valmennuksessa opittuja asioita, joten se toimii myös näppäränä kertauksena.

Lisäksi saat pääsyn opaspankkiini (arvo 129 €)

Opaspankki on kirjoittajan tehotyökalupakki, jollaista et löydä muualta. Herkullinen lunttilappujen, tarkistuslistojen ja oppaiden kokoelma, jonka hedelmät ovat tarjolla vain valmennukseen osallistuville!

Opaspankki sisältää muun muassa:

Pelkkien bonusmateriaalien arvo on yhteensä x euroa.

Koko valmennuksen arvo bonuksien kanssa on yhteensä x euroa.

Valmennuksen kokonaishinta on x euroa

Jos haluat maksaa valmennuksen kahdessa erässä, klikkaa ensimmäinen erä ostoskoriisi tästä! Saat toisesta erästä kuukauden kuluttua laskun sähköpostiisi.

Maksutapoina käyvät tavallisimmat verkkopankit, korttimaksu sekä OP Lasku -rahoitus.

Lue, mitä jo osallistuneet kertovat

5/5

”Epäröin valmennukseen lähtemistä, koska kielioppi aiheena ei välttämättä nappaa. Kurssin aikana kuitenkin huomasin, että se voi olla myös ihan mielenkiintoista. Nyt pystyn kirjoittamaan itsevarmemmin ja osaan tarkistaa asiat, joita en muista. Tekstien julkaisu tuntuu helpommalta, kun luotan itseeni kirjoittajana enemmän eikä tarvitse stressata virheistä. Vaikka varmasti niitä vielä on… 😅 On kiva, että kurssin matskuihin voi aina palata. Uskon, että käyn niitä läpi myöhemmin uudestaan.” – Heidi, terveysbloggaaja

5/5

”Todella monipuolinen kurssi, joka sopii myös muille kuin bloggareille. Selkeät videot ja ohjeet. Tehtävät ovat loistava tapa aktivoida juuri opittua. Kurssi sisältää monipuolisesti kielioppiasioita ja sopii eritasoisille kielentaitajille.” – Johanna, toiminimiyrittäjä

5/5

”Minulla oli ilo tutustua Saaran Kielenhuoltoa bloggaajille -verkkovalmennukseen yhteistöidemme lomassa. Teen paljon töitä bloggaajien, sisällöntuottajien ja esikoiskirjailijoiden kanssa, ja keskustelemme usein kirjoittamisen kipukohdista. Monia kirjoittajia yhdistää stressi siitä, että tekstissä on kiusallisia virheitä tai noloja kömpelyyksiä. Monta blogia, sisältöä ja esikoiskirjaa olisi jäänyt julkaisematta, jos kirjoittajat olisivat antaneet periksi vain siksi, että kielioppi ei ollut heidän ykkösvahvuusalueensa.

Saara on tehnyt mielettömän hienon työn kootessaan tämän valmennuksen kielioppiasioiden kanssa tuskaileville. Bloggaajien lisäksi valmennuksesta hyötyvät kaikki tavoitteellisesti kirjoittavat, jotka etsivät tekemiseensä ryhtiä, itsevarmuutta ja selkänojaa. Käytännönläheiset esimerkit ovat helposti omaksuttavia, ja reissua ryydittävät hyvät huumoripläjäykset, jotka tekevät raskaaksi mielletystä aiheesta mukavasti kepeämmän. Suosittelen valmennusta jatkossa paitsi omille asiakkailleni, myös ihan jokaiselle, joka haluaa kehittyä kirjoittajana. Saaran kanssa se onnistuu varmasti!” − Saara Salminen, copywriter, kirjoittaja, editoija

Miksi sinun tulisi kuunnella juuri minua?

Hei, olen Saara!

Olen Saara Lindström, oppaasi tässä valmennuksessa. Kieliammattilaisena, kääntäjänä ja oikolukijana tiedän, kuinka monimutkaiselta äidinkielemme voi tuntua, eikä sen myöntämisessä ole mitään noloa tai hävettävää.

Haluan auttaa tavoitteellisesti kirjoittavia ymmärtämään, ettei kieliopin tarvitse olla tylsää ja vaikeaa. Tärkeintä ei ole se, että osaat luetella kouluaikojen äidinkielentunneilta tutut sijamuotorimpsut osaamatta soveltaa niitä käytäntöön. Tärkeintä on, että hallitset keskeisimmät pääsäännöt, sillä niiden avulla pärjäät jo mainiosti.

Useimpia asioita ei tarvitse opetella ulkoa, ja eri tilanteissa on useita rinnakkaisia tapoja kirjoittaa kaunista kieltä. Puhekieltäkin voi käyttää, mutta se pitää tehdä hallitusti, jotta uskottavuutesi kirjoittajana ei kärsi.

Tässä kaikessa toimin kompassinasi. Tähän valmennukseen olen koonnut kaikki keskeisimmät kielen kompastuskivet ratkaisuineen, jotta lukijasi voisivat nauttia teksteistäsi aivan uudella tavalla.

Voit opetella kaiken sen itsekin, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Olen kuluttanut Tampereen ja Jyväskylän yliopistojen luentosalien penkkejä kahdeksan vuoden ja kahden maisterin tutkinnon verran, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoin.

Olen tehnyt käännöstöitä 7 vuotta, oikoluku- ja laaduntarkistustöitä 5 vuotta ja omaa yritystäni Pilkunviilaamoa olen pyörittänyt nyt 3 vuotta. Tiedän, missä kirjoittajat tavallisimmin kompastelevat.

Kaiken käytännön kokemukseni pohjalta olen jäsennellyt sinulle valmiin kokonaisuuden, josta saat ratkaisut helposti sopiviin palasiin pureskeltuna. Sinun ei tarvitse kuin hypätä mukaan!

Jos vielä epäilet, tässä muutamia asiakaspalautteita työstäni

”Monta kertaa bloggaajaurani aikana sain palautetta lukijoilta, että teksti on kivaa luettavaa mutta kirjoitusvirheet ärsyttävät. Voin hyvin ymmärtää sen, sillä en enää muista kouluaikojen oikeinkirjoitussääntöjä. Saara hoitaa työnsä ammattitaidolla, ja yhteistyömme on sujunut saumattomasti. Minä kirjoitan ja Saara korjaa. 😀 Kun haluat keskittyä ’vain kirjoittamiseen’ ja antaa ammattilaisen hoitaa kielenhuollon, voin sydämeni pohjasta suositella Saaraa. Täydet viisi tähteä. <3” – Tiia Konttinen, Suomen arvostetuin blogivalmentaja ja bloggaaja

”Olin juuri uusinut verkkosivustoni tekstejä ja kirjoittanut laajemmin palvelutarjonnasta. Koska omalle tekstille sokeutuu helposti ja pilkuissa oli viilattavaa, päädyin ottamaan yhteyttä Saaraan. Sain nopean oikoluvun lisäksi vinkkejä oman tyylin ja kirjoittamisen selkeyttämiseen. Voin ehdottomasti suositella Saaraa yhteistyömme perusteella ja aion itse hyödyntää palvelua jatkossa vastaavanlaisten tarpeiden kanssa!” – Sanna Virtanen, kouluttaja, Flumenia.fi

”ISO KIITOS näistä sinulta saamistani palautteista. Kävin ne nyt vielä ajatuksella läpi. En ole sitten ammattikouluaikojen saanut näin arvokasta palautetta omista teksteistäni… Nykyään näkee kaikenkirjavaa tekstiä, myös asiayhteyksissä, ja silmiin särkee! Olen monesti miettinyt, että mielelläni kehittyisin itsekin kirjoittajana lisää.” – Bettina Kanninen, bloggaaja, Rohkeanainen.fi

Jos haluat tuottaa särmempää sisältöä ja vakuuttaa lukijasi, ilmoittaudu mukaan ja tehdään tavoitteestasi totta!

Kun ilmoittaudut, ensimmäinen oppitunti on heti valmis opiskeltavaksi. Saat valmennuksen x euron kertamaksulla käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Haluatko mieluummin maksaa valmennuksen kahdessa erässä? Ensimmäinen erä maksetaan verkkokaupassa, ja toisesta saat kuukauden kuluttua laskun sähköpostiisi.

Jos käytät materiaaleja esimerkiksi vuoden ajan, maksat materiaaleista käytännössä vain alle euron päivässä.

Maksutapoina käyvät tavallisimmat verkkopankit, korttimaksu sekä OP Lasku -rahoitus.

UKK

Mietityttääkö vielä jokin?

Totta kai! Kokonaisuus on suunniteltu siten, että oppimateriaaleja voi käydä läpi juuri silloin, kun itselle sopii. Uusi videoluento tehtävineen aukeaa aina kerran viikossa, mutta julkaisutahti ei sido sinua tiettyyn aikaan tai paikkaan. Oppimateriaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten voit opiskella täysin omaan tahtiisi.

Voit. Netti on pullollaan kielioppisääntöjä. Netti on erittäin kätevä apuväline, ja valmennuksessa opetellaan myös käyttämään erilaisia luotettavia lähteitä. (Vauva.fi ei ole sellainen.) Nettimateriaaleissa on vain yksi vika: tietoa on liikaa eikä sitä ole jäsennelty helposti omaksuttavaan muotoon. Valmennukseen olen valinnut tiedon kakofoniasta ne olennaisimmat ja bloggaajille tärkeimmät asiat, ja kerron ne sinulle loogisessa järjestyksessä selventävien esimerkkien kera.

Et putoa! Valmennus on suunniteltu eritasoisille oppijoille, ja kerron asiat mahdollisimman ymmärrettävästi esimerkkien avulla. Lisäksi olen kehittänyt oppitunneille pihistä tai panosta -menetelmän: aloittelijat voivat keskittyä perusasioihin ja edistyneemmät poimia hienosäätövinkkejä. Lisäksi voit palata videoihin aina uudestaan ja uudestaan niin monta kertaa kuin haluat.

Ilman muuta! Kielioppi on tehty sovellettavaksi. Monet valmennuksen esimerkit ovat blogimaailmasta, mutta oppeja voivat helposti hyödyntää kaikki tavoitteellisesti kirjoittavat, jotka haluavat osata kirjoittaa selkeämmin, särmemmin ja uskottavammin.

Haluan, että voit osallistua valmennukseen täysin riskittömästi rauhallisin mielin, joten tarjoan täyden 30 päivän rahat takaisin -takuun. Voit tulla kokeilemaan valmennusta, ja jos se ei olekaan sinun juttusi, laita vain viestiä 30 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä tai perustella peruutusta mitenkään.
ukk

Haluatko vielä kysyä minulta jotain?

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää, voit lähettää minulle kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen saara@pilkunviilaamo.fi. Vastaan viestiisi niin pian kuin mahdollista.

Tavataan valmennuksessa!