KURSSI JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN KEVÄÄLLÄ 2024. LIITY ODOTUSLISTALLE ALLA:

Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssi

Oletko sisällöntuottaja, verkkokirjoittaja, copywriter, toimittaja tai kirjailija –  tai ehkä ammattikirjoittajan, kääntäjän tai kielenhuoltajan työstä haaveileva?

Haluatko kasvattaa itsevarmuuttasi kirjoittajana? Etsitkö käytännönläheistä keinoa, jolla freesata kielioppiosaamisesi tähän päivään? Kenties tarvitset vielä viimeisen sysäyksen, jonka avulla uskallat viimein alkaa tarjota tekstejäsi maksua vastaan myös muille.

Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssin avulla selätät kiperätkin kielioppipulmat, jotta voit erottua kirjoittajien kirjavasta joukosta ja vakuuttaa vastaanottajat ammattitaidostasi.

Tässä on oikopolkusi priimaan kieleen.

Kiinnostuitko? Jätä sähköpostiosoitteesi ja liity odotuslistalle. 💌 Odotuslistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään, mutta kuulet ensimmäisenä, kun ilmoittautuminen taas alkaa.

Jos etsit helppoa tapaa kasvaa kirjoittajana ja freesata kielioppiosaamistasi, tämä saattaa olla tärkein teksti, jonka luet pitkään aikaan.

Etsitkö keinoa, jolla voisit nostaa tekstiesi tasoa, kasvaa kirjoittamisen ammattilaisena ja näyttäytyä entistäkin uskottavampana? Oletko kyllästynyt stressaamaan kielipulmia, mutta et tiedä, miten voisit kerrata kielioppia käytännönläheisesti? Toivoisitko löytäväsi tavan ottaa haltuun ne virheet tai kömpelyydet, jotka vielä rasittavat omia tekstejäsi?

Tämä kurssi on tehty juuri sinulle. Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssi on selkeästi etenevä, edistyneen kirjoittajan kielenhuollon polku, jonka avulla opit handlaamaan kiperimmätkin kielipulmat ammattilaisen avulla. Se on kokeneen kirjoittajan aarrearkku, jonka avulla nostat tekstiesi tasoa ja erotut kirjoittajien kirjavasta joukosta tasokkaalla tekemisellä.

Minä voin auttaa sinua

Moikka, minä olen Saara, kieliammattilainen, oikolukija ja kääntäjä. Autan ammattikirjoittajia ja sellaiseksi tähtääviä loistamaan kirjoittajina ja tuottamaan viimeisteltyä kieltä käytännönläheisillä keinoilla. Autan sinua erottumaan kirjoittajien kirjavasta joukosta ja tuottamaan huoliteltuja tekstejä, joilla vakuutat vastaanottajat ammattitaidostasi.

Sinä saatat olla sisällöntuottaja, copywriter, verkkokirjoittaja, toimittaja tai kirjailija – tai ehkä vasta haaveilet ammattikirjoittajan työstä. Kirjoituskilometrejä on jo takana, ja osaamisesi kirjoittajana on vahvaa, mutta kaipaat vielä hieman työntöapua tekstiesi viimeistelyyn. Tiedät ehkä olevasi sisällöllisesti loistava kynätaituri, mutta täsmällinen kieliasu tuottaa vielä päänvaivaa.

Saatat kaivata apua tasapainoiluun kieliopin ja rennon ilmaisun välillä tai etsiä pätevää päivitystä nykykielen suosituksiin. Kirjoitat ehkä paljon englanniksi, ja mietit, miten voisit välttää vieraiden kielten vaikutuksen. Pilkutussäännöt saattavat sysätä stressikäyräsi kohti taivasta, tai ehkä virkkeisiisi karkaa toistuvasti jokin muu viheliäinen vaiva, jota et vain saa ratkotuksi yksin. Ehkä tarvitset vain viimeisen sysäyksen, jonka avulla uskallat viimein alkaa tarjota tekstejäsi maksua vastaan myös muille.

Jos tunsit läikähdyksen rinnassasi, olet oikeassa paikassa. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssilleni. Kurssilla ohjaan sinut askel askeleelta läpi kieliopin monimutkaisempienkin koukeroiden, jotta voit tuottaa entistäkin asiantuntevampaa tekstiä ja vakuuttaa vastaanottajan ammattitaidostasi.

Kurssi kestää 8 viikkoa, mutta itseopiskeltavan materiaalin ansiosta voit suorittaa sen omaan tahtiisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Et tarvitse aloittaaksesi mitään muuta kuin tietokoneen, tabletin tai kännykän sekä nettiyhteyden ja mukavan asennon sohvalta.

Ammattilaisen tunnistaa viimeistellyistä sisällöistä

Kokeneena kirjoittajana olet latonut kirjaimia peräkkäin jo kilometritolkulla ja tiedät hyvin, millainen merkitys tekstin kauniilla kieliasulla ja kirjoittajan kieliopin hallinnalla on:

Sinulle on tärkeää, että tuottamasi kieli on varmaa, vakuuttavaa ja mahdollisimman virheetöntä. Haluat olla varma, että viestisi välittyy kuulijalle juuri siten kuin sen tarkoitit. Tahdot teksteilläsi antaa itsestäsi osaavan ja asiantuntevan kuvan, ja tiedostat, että kieliasu on kaikessa tässä olennaisessa osassa.

Jokin silti vielä närästää. Ehkä kamppailet toistuvasti kapulakielen, tilastokielen tai substantiivitaudin kanssa, tai kenties jokin pronominien käytössä kaihertaa. Ehkä olet epävarma siitä, mikä kaikki suomen kielessä on muuttunut, tai kenties pyrit eroon vieraiden kielten vaikutteista, jotka ovat uineet omaan ilmaisuusi.

Jos tunnistat itsesi seuraavista, tämä kurssi on kuin sinulle luotu:

Kokosin tämän kurssin, koska kaltaisiasi on enemmän kuin ehkä uskotkaan.

Kokeneillakin kirjoittajilla on omat Akilleen kantapäänsä, jotka aiheuttavat ylimääräisiä sydämentykytyksiä ja harmaannuttavat hiuksia ennenaikaisesti.

Yhden ongelma ovat viittaussuhteet, monitulkintaisuus ja epäsymmetria, toista vaivaavat raskaat määritteet, yksinäiset sivulauseet tai lauseenvastikkeiden virheet. Kolmannen pilkut hakevat toistuvasti paikkaansa, ja neljättä närästävät vierassanojen taivutukset.

Niissä kaikissa minä haluan auttaa sinua.

Haluatko mieluummin maksaa kahdessa erässä (2 x 149 €)? Klikkaa silloin tästä. Saat kuukauden kuluttua laskun toisesta erästä sähköpostiisi.

Erotu kirjoittajien kirjavasta joukosta

Sisällöntuottajien ja muiden kirjoittajien kirjavassa joukossa esiin nousevat ne, joiden sisältö on särmää ja viestit viimeisteltyjä. Jos et vielä täysin tunne kuuluvasi tähän joukkoon, minulla on sinulle loistavia uutisia.

Olen valinnut tälle kurssille kattavan cocktailin edistyneiden kirjoittajien kielipulmia, jotka voit nyt hoitaa pois päiväjärjestyksestä mukavalla ja mutkattomalla tavalla. Tarjoilen ne sinulle ratkaisuineen valmiina pakettina, oikeassa järjestyksessä ja sopivan kokoisiin annospaloihin jaettuna.

Konkreettisten esimerkkien ja käytännönläheisten oppituntien kautta pääset suoraan oikeiden asioiden äärelle hukkaamatta aikaa epäolennaisuuksiin. Emme kuitenkaan hyppää aivan suorilta syvään päätyyn, vaan kertaamme perusasioita ennen kuin siirrymme yksityiskohtaisempaan kielen hienomekaniikkaan.

Kun lähdet mukaan, otat määrätietoisen suunnan kohti kirjoittajana kehittymistä. Tulet tietoisemmaksi omista kehityskohdistasi ja opit ratkomaan mutkikkaitakin kielipulmia. Kasvatat tekstiesi tasoa ja uskottavuuttasi kirjoittajana – kaikki mukavasti kotisohvalta käsin ja mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -kurssini avulla opit ymmärtämään kieliopin koukeroita, jotta kiusalliset virheet eivät enää vesitä uskottavuuttasi. Tankkaat kirjoittajan pakkisi täyteen uutta osaamista, uusia suosituksia ja kullanarvoisia vinkkejä, joilla nostat sisältöjesi tasoa ja seisot entistäkin ryhdikkäämpänä tekstiesi takana.

Kurssin käytyäsi

Kuulostaako hyvältä?
Sinun ei tarvitse kuin hypätä mukaan!

Oppi ei kaadu päähän itsestään, mutta sinun ei tarvitse yrittää ratkoa pulmia yksin ja hampaat irvessä – eikä varsinkaan kirjavista nettilähteistä tai kuivakkaa teoriaa tulkitsemalla.

Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssilla rakennamme tukevan kieliopillisen pohjan, jonka avulla kirjoittamisesta tulee sujuvampaa ja viesteistä viimeisteltyjä. Joka oppitunnilla kertaamme ensin perusasioita, jonka jälkeen sukellamme syvemmälle kielen nyansseihin, joilla ammattilaiset erottuvat amatööreistä.

Olen rakentanut sinulle valmiin oikopolun, jota voit seurata milloin tahansa ja mistä tahansa. Otat pala palalta haltuun itsellesi olennaisia teemoja mukavasti vaikka kotisohvan uumenista.

Kun opettelet oikeita asioita oikeassa järjestyksessä, huomaat kehittyväsi nopeasti. Kun treenaat käytännönläheisten esimerkkien avulla, kiperimmätkin kielipulmat aukeavat ja stressi virheistä katoaa.

Aloita oma kasvumatkasi Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssilla nyt. Kuljen tarvittaessa tukenasi koko kurssin ajan.

Haluatko mieluummin maksaa kahdessa erässä (2 x 149 €)? Klikkaa silloin tästä. Saat kuukauden kuluttua laskun toisesta erästä sähköpostiisi.

Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto

Ilmoittaudu syksyn kurssille viimeistään 10.10. Seuraavan kerran kielioppia viilataan ensi keväänä.

Haluatko mieluummin maksaa kahdessa erässä (2 x 149 €)? Klikkaa silloin tästä. Saat kuukauden kuluttua laskun toisesta erästä sähköpostiisi.

Mitä kaikkea Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssi sisältää?

Kurssimateriaali on koottu kurssialustalle, jonne saat omat tunnuksesi. Kurssialusta toimii tavallisella nettiselaimella, etkä tarvitse erillisiä appeja tai asennuksia.

Uusi oppitunti aukeaa kerran viikossa, mutta voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi milloin tahansa. Voit myös palata materiaaleihin niin kauan kuin haluat.

Lähdetkö mukaan? Sinun tarvitsee vain tehdä päätös ja aloittaa!

Näitä asioita käymme kurssilla läpi:

Kurssilla käymme läpi monipuolisen sarjan kokeneiden kirjoittajien kompastuskiviä. Edistyneiden kielipulmien lisäksi käymme aina läpi myös perusasioita. Näin rakennamme hyvän perustan, emmekä hyppää suoraan syvään päähän.

Oppitunteja on yhteensä kahdeksan. Jokaiseen oppituntiin kuuluu napakkaa videosisältöä sekä tekstimuotoista materiaalia, jos se tuntuu sinulle paremmalta tavalta oppia.

Uusi oppitunti aukeaa aina kerran viikossa, mutta voit rauhassa edetä omaan tahtiisi sinulle sopivalla tavalla. Saat uudet aiheet sopivan kokoisissa annoksissa, oikeassa järjestyksessä ja ymmärrettävässä muodossa.

Monotonisen ja puisevan ulkoa opettelemisen sijaan saat käytännönläheisiä esimerkkejä ja helppoja oikopolkuja.

Katsotaan sisältöä vielä tarkemmin:

Moduuli 1

Moduuli 1

Virketason viilaus

Aloitamme isoista linjoista ja etenemme pikkuhiljaa kohti pienempiä kokonaisuuksia. Ensimmäisessä moduulissa laitamme sanajärjestyksen ja virkerakenteet kondikseen. Saat vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin:

Moduuli 2

Verbeistä lyhenteisiin

Toisen moduulin aiheita ovat verbit, pronominit, luvut ja lyhenteet. Käymme läpi muun muassa nämä asiat:

Moduuli 2
Moduuli 3

Moduuli 3

Oikeinkirjoitus & välimerkit

Kolmosmoduulissa sukellamme syvemmälle sanojen ja oikeinkirjoituksen tasolle. Moduulin aikana:

Saat kurssista näppärän kertauksen perusasioihin sekä tehokkaat täsmäopit sinulle olennaisiin yksityiskohtiin. Opit, miten teet teksteistäsi huolitellumpia, mutta vähemmällä vaivalla.

Seison kurssini takana, joten annan sille täyden ja turvallisen 30 päivän rahat takaisin -takuun. Näin sinulla ei ole mitään riskiä lähteä mukaan.

Bonukset

Varsinaisen kurssisisällön lisäksi saat kaupan päälle seuraavat hyödylliset bonukset, joiden avulla nostat tekstiesi tasoasi entisestään.

bonus23_1

Uudet kielinormit -opas

Kieli muuttuu käyttäjiensä mukana. Tiedätkö, millaisia normimuutoksia viime vuosina on tehty? Napakasta oppaasta opit, mitä sääntöjä saa nykyään rikkoa ihan luvan kanssa. Vai onko vanhassa vara parempi? Opas antaa myös eväitä valintaan vanhan ja uuden välillä.

bonus23_2

Opas englannin kielen vaikutteisiin

Kielet ovat rikkaus, mutta kääntäjänä tiedän, miten tahattomat vaikutteet voivat tehdä tekstistä kömpelön. Oppaaseen olen koonnut englannin kielestä tulevia vaikutteita muun muassa välimerkeistä, sijamuodoista, sanastosta ja rakenteista.

bonus23_3

Kankeuksista kauniiseen kieleen -tyyliopas

Vältä tekstin tyylimokat. Käsittelyssä ovat muun muassa kapulakieli ja toisaalta liian arkiset sanavalinnat. Lisäksi kuulet, miten puhekieltä voi halutessaan käyttää hallittuna tyylikeinona kuulostamatta huolimattomalta.

Voit maksaa kertamaksulla tai kahdessa erässä

Kurssin hinta on 297 euroa tai kahdessa erässä 2 x 149 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Muistathan vähentää kurssin verotuksessa.

Voit maksaa verkkopankin kautta, mobiilimaksulla tai kortilla.

Jos haluat ostaa kurssin työntekijöillesi tai jos työnantaja haluaa maksaa kurssin puolestasi, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen saara@pilkunviilaamo.fi. Maksutapaan lisätään 5 euron laskutuslisä. Kurkkaa lisätiedot sivun lopun UKK-osuudesta.

Jos hyödynnät materiaaleja vuoden ajan, maksat kurssista 81 senttiä päivässä. Mitä luulet – olisiko kirjoittajan itsevarmuutesi sen arvoista? Kasvaneesta osaamisestasi hyödyt koko loppuelämäsi kaikissa tilanteissa, joissa sinun tulee tuottaa tekstiä.

Tässä muutamia palautteita kurssilaisilta

Haluatko mieluummin maksaa kahdessa erässä (2 x 149 €)? Klikkaa silloin tästä. Saat kuukauden kuluttua laskun toisesta erästä sähköpostiisi.

Haluan, että voit lähteä kurssille turvallisin mielin. Siksi tarjoan sinulle 100 %:n tyytyväisyystakuun.

Kurssillani on yksinkertainen ja turvallinen 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, voit peruuttaa osallistumisesi 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin. Uskon kurssiini täysin, mutta kunnioitan päätöstäsi jättää kurssi kesken. Sinun ei tarvitse selitellä tai perustella asiaa mitenkään.

Ainoa riskisi on, että missaat mahdollisuutesi kehittyä. Tee päätös nyt ja tule mukaan!

Miten homma toimii?

ilmoittaudu

Ilmoittaudu kurssille ja maksa. Maksun yhteydessä luot myös tunnukset kurssialustalle. Muista palata myyjän palveluun, jotta maksu rekisteröityy.

kurkkaa sähköpostiin

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuvahvistuksen ja kirjautumistiedot kurssialustalle. Anna tekniikalle vartti aikaa tulla perille. Mikäli salasana ehtii unohtua, sen voi vaihtaa viestin kautta.

aloita opiskelu

Voit aloittaa opiskelun heti ilmoittautumisen jälkeen, sillä ensimmäinen oppitunti on jo auki. Loput oppitunnit aukeavat viikon välein. Mikään kiire ei ole, ja voit opiskella itsenäisesti ja täysin omaan tahtiisi.

Haluatko mieluummin maksaa kahdessa erässä (2 x 149 €)? Klikkaa silloin tästä. Saat kuukauden kuluttua laskun toisesta erästä sähköpostiisi.

Kuka tämän kurssin takana on, ja miksi kuuntelisin sinua?

Olen Saara Lindström, oppaasi tällä kurssilla. Kieliammattilaisena, kääntäjänä ja oikolukijana tiedän, että kokeneillakin kirjoittajilla on omat Akilleen kantapäänsä, joiden ratkaisuun tarvitaan joskus ulkopuolista apua.

Vaikka kirjoituskilometrejä olisi takana merkittäväkin määrä, omaan ilmaisuun on saattanut karata kömpelöitä maneereja, tyylillisiä kömmähdyksiä tai vieraiden kielten vaikutteita. Saatat tuskailla toistuvasti samojen pulmien kanssa tai epäröidä jossakin eksaktissa ongelmassa.

Saatat epäillä omaa uskottavuuttasi kirjoittajana tai pelätä lukijoiden tarttuvan virheisiisi. Ehkä itsevarmuuden puute on ainoa syy, joka estää sinua aloittamasta omaa sisällöntuotannon bisnestä tai tarjoamasta tekstejäsi myös muille.

Siinä kaikessa minä haluan auttaa sinua.

Tälle kurssille olen koonnut kaikki edistyneiden kirjoittajien tyypillisimmät kompastuskivet, jotta sinä voit kehittyä kirjoittajana seuraavalle tasolle. Tarjoilen ne sinulle helposti lähestyttävällä tavalla ja käytännönläheisiin esimerkkeihin purettuna, jotta sinä voisit seistä omien tekstiesi takana entistäkin ryhdikkäämpänä.

Voisit opetella kaiken sen itsekin, mutta tie saattaa olla hidas, hankala ja täynnä teoriaa, jota on usein vaikea soveltaa käytäntöön. Sinun ei tarvitse tehdä niin. Olen kuluttanut Tampereen ja Jyväskylän yliopistojen luentosalien penkkejä kahdeksan vuoden ja kahden maisterin tutkinnon verran, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoin.

Olen tehnyt käännöstöitä 9 vuotta, oikoluku- ja laaduntarkistustöitä 7 vuotta, ja omaa yritystäni Pilkunviilaamoa olen pyörittänyt nyt 5 vuotta. Tiedän, mistä puhun, ja voin auttaa myös sinua. Kaiken käytännön kokemukseni pohjalta olen jäsennellyt sinulle valmiin kokonaisuuden, jonka avulla kehityt kirjoittajana seuraavalle tasolle. Sinun ei tarvitse kuin tulla mukaan!

Haluatko mieluummin maksaa kahdessa erässä (2 x 149 €)? Klikkaa silloin tästä. Saat kuukauden kuluttua laskun toisesta erästä sähköpostiisi.

Epäiletkö vielä, että kurssini saattaa olla tylsä tai puiseva?

Ymmärrän, että sellainenkin ajatus saattaa juolahtaa mieleesi, mutta huoli pois! Minulla on tapana jakaa käytännönläheisiä kielioppitietoiskuja helposti lähestyttävällä, selkeällä ja hauskallakin tavalla.

Jos et ole vielä tutustunut minuun tarkemmin, tässä vielä muutamia poimintoja kurssilaisilta:

Jos haluat tyrmätä lukijat sujuvilla sanoillasi, ilmoittaudu mukaan ja tehdään tavoitteestasi totta!

Saat kurssin 297 eurolla käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Jos käytät materiaaleja esimerkiksi vuoden ajan, maksat materiaaleista käytännössä vain 81 senttiä päivässä.

Voit maksaa verkkopankin kautta, mobiilimaksulla tai kortilla.

Jos haluat ostaa kurssin työntekijöillesi tai jos työnantaja haluaa maksaa kurssin puolestasi, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen saara@pilkunviilaamo.fi. Kurkkaa lisätiedot sivun lopun UKK-osuudesta.

Haluatko mieluummin maksaa kahdessa erässä (2 x 149 €)? Klikkaa silloin tästä. Saat kuukauden kuluttua laskun toisesta erästä sähköpostiisi.

UKK

Askarruttaako vielä jokin?

Ilmoittautuminen syksyn kurssille on päättynyt. Seuraavan kerran kielioppia treenataan keväällä 2024. 🥳

Voit aloittaa opiskelun heti ilmoittautumisen jälkeen. Oppitunteja on kaikkiaan kahdeksan, ja ne aukeavat kerran viikossa. Voit kuitenkin käydä oppimateriaalia läpi itsenäisesti omaan tahtiisi. Materiaali jää käyttöösi, eikä varsinaista päättymispäivää ole.

Ehdottomasti! Kokonaisuus on suunniteltu siten, että voit käydä materiaaleja läpi juuri silloin, kun itsellesi sopii. Uusi oppitunti aukeaa aina kerran viikossa, mutta julkaisutahti ei sido sinua tiettyyn aikaan tai paikkaan. Materiaalit jäävät myös käyttöösi ilman aikarajoituksia, joten voit opiskella omaan tahtiisi ja palata materiaaleihin niin usein kuin haluat.

Kurssi on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi, joten en huohota niskaasi missään vaiheessa. Voit käydä kurssimateriaalia läpi vaikka kotisohvalla maaten, kun sinulle parhaiten sopii. Oppitunteihin liittyy oppimista vahvistavia tehtäviä, mutta nekin voi tehdä itsenäisesti. Oikeat vastaukset saat heti selityksineen.

Ei. En ole esimerkiksi copywriter enkä osaa kirjoittaa myyvää tekstiä, mutta osaan huoltaa tekstin virheettömäksi ja vakuuttavaksi kieliopin keinoin. Tämän kurssin idea onkin se, että sinä osaat jo tuottaa sisällöllisesti huippuja tekstejä ja että kurssin aikana opit viilaamaan niiden kieliopin kuntoon.

Voit. Netti ja kirjasto ovat pullollaan kielioppisääntöjä. Voit vallan hyvin tankata asioita niistä, jos tahdot. Kurssin asiat eivät ole mitään valtiosalaisuuksia, vaan tämänhetkisiä kielenhuollon suosituksia. Kurssin hyöty on siinä, että olen valinnut tiedon kakofoniasta kaikki olennaisimmat asiat ja kerron ne sinulle loogisessa järjestyksessä selventävien esimerkkien kera. Työni puolesta tiedän, missä asioissa kirjoittajat kompastelevat eniten.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti niille, joiden kieliosaaminen on jo vahvaa. Jos olet opiskellut esimerkiksi suomen kieltä ja opit ovat yhä hyvässä muistissa, et välttämättä saa kurssista tarpeeksi irti. Jos kuitenkin tilanne on se, että tekstiä tulee mutta kaipaat kertausta, päivitystä tai varmuutta kielioppiasioihin, olet oikeassa paikassa.

Luultavasti ei. Kurssi on suunnattu ensisijaisesti niille, joiden kieliosaaminen on jo vahvaa. Jos kaipaat apua perusasioihin, tutustu Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle -kurssiini. Sen aikana käymme läpi kieliopin tärkeimpiä asioita matalalla kynnyksellä.

Jos arvot kahden kurssini välillä, tässä täsmätärppi: Jos kirjoitat osana työnkuvaasi mutta sinulle ei makseta siitä erikseen, Käytännönläheistä kielioppia kiireiselle sopii sinulle luultavasti paremmin. Jos taas saat rahaa tekstien tuottamisesta, Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto on varmempi valinta.

Totta kai! Jos haluat ostaa kurssin muille kuin itsellesi tai useammalle henkilölle kerralla, lähetä sähköpostia osoitteeseen saara@pilkunviilaamo.fi. Lähetän sinulle laskun ja teen haluamillesi osallistujille omat tunnukset. Maksutapaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Ihana työnantaja sinulla! Jos maksu verkkokaupan kautta ei onnistu, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen saara@pilkunviilaamo.fi. Lähetän sinulle tai suoraan työnantajallesi erillisen laskun ja lisään sinut kurssialustalle. Maksutapaan lisätään 5 euron laskutuslisä.

Haluan, että voit osallistua kurssille riskittömästi ja rauhallisin mielin, joten tarjoan täyden 30 päivän rahat takaisin -takuun. Voit tulla kokeilemaan kurssia, ja jos se ei olekaan sinun juttusi, laita vain viestiä 30 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä tai perustella peruutustasi mitenkään.

Usein kysytyt kysymykset

Haluatko mieluummin maksaa kahdessa erässä (2 x 149 €)? Klikkaa silloin tästä. Saat kuukauden kuluttua laskun toisesta erästä sähköpostiisi.

Tarvitsetko apuani?

Jos jokin vielä mietityttää, lähetä minulle kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen saara@pilkunviilaamo.fi. Vastaan viestiisi niin pian kuin mahdollista.

Tervetuloa mukaan – nähdään kurssilla!