Pilkkukammoinen, tällä kurssilla muutut oikeaksi pilkunviilaajaksi!

Pilkkukurssi

Viilataanko yhdessä pilkut paikoilleen?

Pilkunviilaamon Pilkunviilaus-verkkokurssi auttaa sinua oppimaan pilkutuksen salat ja kirjoittamaan tekstejä, joissa pilkkumokat eivät enää hämää lukijaa. Ei enää stressiä eikä aikaavievää googlettelua, vaan pilkkusäännöt haltuun kerralla.

Kurssi uudistuu, ja ilmoittautuminen avataan  pian. Jätä sähköpostiosoitteesi, ja kuulet ensimmäisenä, kun pääset taas pilkuttamaan.

Haluatko eroon pilkkujen aiheuttamasta epävarmuudesta? vapauta sisäinen pilkunviilaajasi!

Kuulostaako jokin näistä tutulta?

Mitä jos pilkut sujahtaisivat paikoilleen lähes automaattisesti ilman että joudut kiristelemään hampaitasi ja kiroamaan pilkut alimpaan helvettiin?

Pilkunviilaus-kurssilla johdatan sinua kädestä pitäen kohti pilkkujen hallintaa. Ei ulkoa opettelemista ja tylsää tankkaamista, vaan selkeitä sääntöjä oikeiden esimerkkien kautta.

(kertamaksu 37 €)

Kerron sinulle salaisuuden. Pilkutus ei ole niin vaikeaa kuin luulet.

Itse asiassa pilkkusääntöjä on vain kourallinen. Kun osaat perusasiat, pilkut alkavat solahdella paikoilleen kuin itsestään.

Tarvitset vain jonkun, joka näyttää sinulle selkeästi ja kädestä pitäen, mihin pilkku tulee ja mihin se ei tule.  

Pilkkukurssin kuvituskuva

Osataksesi pilkuttaa sinun ei tarvitse opetella ulkoa miljoonaa sääntöä ja poikkeuksen poikkeusta.

Pilkunviilauksessa on kyse muustakin kuin siitä itsestään.

pilkut haltuun helposti

Pilkunviilaus-verkkokurssi

Pilkkukurssin sisältö

Kurssin avulla taklaat pilkutuspelon, ymmärrät viimein pilkkujen perusperiaatteet ja opit pilkuttamaan itsevarmasti! Pilkutus ei ole vaikeaa, ja sen saat pian huomata.

Tässä muutamia palautteita kurssilaisilta, joista on tullut huippuluokan pilkunviilaajia

5/5

”Kurssi oli selkeä ja hyödyllinen paketti erilaisista pilkkusäännöistä. Työssäni kirjoitan paljon, mutta pilkkusääntöjä minun on aina ollut vaikea omaksua. Kurssin aikana huomasin, ettei pilkutus olekaan niin vaikeaa. Sain kurssilta erinomaisia neuvoja ja hyödyllisiä kertausmateriaaleja, joista sääntöjä on helppo nopeasti tarkistaa. Suosittelen kurssia kaikille pilkkusääntöjen kanssa tuskaileville!”

”Voin lämpimästi suositella kurssia kaikille. Saara on tehnyt helppotajuiset esitykset perusteista ja pääsäännöistä. Visuaalinen ilme on myös miellyttävä!”

”Parasta kurssissa on se, että pääsen palaamaan näihin videoihin ja materiaaleihin koska haluan. Tarvitsen aikaa ja omaa panostusta, jotta pilkutusasiat oikeasti uppoavat aivoihini. Aion tehdä niin, että ihan tulostan kaikki tekemäsi tukimateriaalit, jotta voin kaivaa ne heti esiin, kun olen kirjoittamassa töissä tekstiä.”

”Rahoille saa hyvin vastinetta! Kurssin aineistoon voi palata myöhemmin, ja kurssilta saa paljon hyvää materiaalia (lunttilistat), jota hyödyntää jatkossakin. Myös mahdollisuus kysyä kysymyksiä ilahdutti.”

”Esimerkit ovat selkeitä. Selität asiat hitaasti ja selkeästi, muttet kuitenkaan ’kuin typerälle’ :D”

Sopiiko kurssi sinulle?

Kurssi sopii sinulle kuin pilkku pää- ja sivulauseen väliin…

Pilkunviilaus-kurssi

Kurssin sisältö

Kurssiin kuuluu videoita, tehtäviä, lunttilistoja ja tiivistelmiä.

Loogisesti etenevien moduulien avulla pilkkusäännöt painuvat mieleesi yhtä varmasti kuin pilkku tulee itsenäisten päälauseiden väliin.

Moduuli 1

MODUULI 1: Perusasiat kuntoon

Ensimmäisessä moduulissa opit pari pilkutuksen kannalta oleellista asiaa, jotka selkiyttävät hommaa huomattavasti. Lisäksi kuulet, miksi pilkutus kannattaa. Spoileri: sen avulla voi välttyä esimerkiksi kannibalismilta!

Moduulin 2 sisältö

MODUULI 2: Neljä pääsääntöä

Yksinkertaisimmillaan pilkutuksessa tarvitsee neljää pääsääntöä, jotka opit toisessa moduulissa. Olet ehkä jo kuullut niistä, mutta videon jälkeen ymmärrät ne.

Moduulin 4 sisältö

MODUULI 3: Pilkku ja tietyt sanat

Kolmannessa moduulissa opit, minkä sanojen ja sanaparien kanssa käytetään pilkkua ja minkä ei. Ei hätää, niitä ei tarvitse osata ulkoa, vaan voit ladata näppärät muistilistani avuksi.

Moduulin 3 sisältö

MODUULI 4: Muita pilkun paikkoja ja turhia pilkkuja

Nelosmoduulissa syvennät osaamistasi oppimalla pari muuta tärkeää pilkun paikkaa ja opit välttämään turhia pilkkuja, jotka ovat yleinen pilkkuvirhe. Moni nimittäin yrittää tunkea pilkun joka paikkaan ikään kuin varmuuden vuoksi.

Kyllä, kurssiin kuuluu myös bonuksia

Jotta pilkkusi ovat yhtä oikeissa paikoissa kuin pilkku päälauseen keskelle upotetun sivulauseen molemmin puolin, saat myös kaikki nämä bonukset: 

Jos kuulut siihen enemmistöön, joka haluaa kuulla pilkkusäännöt rautalangasta (tai jopa ratakiskosta) väännettynä, tämä bonus on sinua varten. Tukiopetusvideoilla palataan perussääntöihin, jotka käydään läpi sana sanalta.

Mitä teet, kun edessäsi on teksti ilman pilkun pilkkua? Katsot tämän videon, jolla laitetaan yhdessä pilkut paikoilleen ja mietitään miksi.

Sanon aina, että kaikkea ei kannata opetella ulkoa. Säästä aivokapasiteettiasi johonkin muuhun ja lataa itsellesi talteen lukuisat lunttilistat ja tiivistelmät.

Tällä kurssilla on oppimistakuu. Siksi olen avannut suoran kysymyslinjan, jonka kautta saat vastaukset pilkkukysymyksiin, joita mielessäsi kenties pyörii.

Vaikka pilkutuspeukalosi olisi täysin keskellä kämmentä,

kurssin jälkeen pilkutat kuin pro ja voit heittää hyvästit pilkkustressille.

Mitä kaikkea kurssin kuuluu

Hei, Pilkunviilaamon Saara tässä! Olen kääntäjä, oikolukija ja kieliammattilainen. Kuten Pilkunviilaamo-nimestä voi päätellä, pilkutus on intohimoni.

Aina kun kysyn seuraajiltani, mikä kielioppiasia on kaikkein vaikein, kaksi vastausta nousee yli muiden: yhdyssanat ja ne pilkut. Olen tehnyt sinulle Pilkunviilaus-verkkokurssin, jotta voit vihdoin ripotella pilkkuja yhtä itsevarmasti kuin suolameemin kokki suolaa.

Sinun ei tarvitse rakastua pilkkuihin yhtä palavasti kuin minun, mutta voit silti oppia käyttämään niitä oikein, ilman tuskailua ja ulkoa tankkaamista.

Saaran esittely

Oletko valmis ottamaan pilkut haltuun?

Voit osallistua kurssille täysin riskittä

Kurssilla on sekä rahat takaisin -takuu että oppimistakuu.

Pilkunviilaus-kurssin opit ovat niitä, joita noudatan itse päivittäin kirjoittaessani, kääntäessäni ja huoltaessani asiakkaideni tekstejä. 

Tiedän, että kurssin ohjeet toimivat.

Jos käyt videot ja muun materiaalin ajatuksella läpi, pilkutuksen salainen maailma aukeaa sinulle takuuvarmasti.

Tiedän, että kurssi toimii. Haluan silti, että voit tulla mukaan huolettomin mielin. Siksi annan sinulle 14 päivän täyden rahat takaisin -takuun.

Jos olet katsonut opetusvideot ja tehnyt tehtävät, eikä pilkutus silti suju, saat rahasi takaisin.

© PILKUNVIILAAMO · 2805843-1 · Tietosuoja · Käyttöehdot