SAISIKO OLLA OPPAITA?

Materiaalikirjasto

Materiaalikirjastosta löydät Pilkunviilaamon kaikki maksuttomat materiaalit yhdestä ja samasta paikasta. Materiaalikirjasto sisältää muun muassa nämä:

  • 7 yleistä kielioppivirhettä -miniopas
  • yleiset kirjoitusvirheet -muistilista
  • bloggaajan kielioppimuistilista
  • kirjoittamisen tyyliopas.
LATAA OPPAAT
KURSSIMAISTIAINEN

Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -kurssin avausvideo

Keitä kuppi kuumaa ja tule kuuntelemaan Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssin avausvideo. Oppitunnin aiheena on sanajärjestys.

Lue videon sisällöstä lisää klikkaamalla kuvaa tai tilaa video suoraan sähköpostiisi oheisesta painikkeesta. Se on heti valmis katsottavaksi.

tilaa video täältä
SÄHKÖPOSTI

Uutiskirje

Aletaanko kirjekavereiksi? Lähetän kivaa kielioppimateriaalia noin kerran kuussa tai silloin, kun muistan.

TILAA UUTISKIRJE
SOME

Instagram

Liity 45 000 seuraajani joukkoon Instagramissa. Luvassa on napakoita kielioppivinkkejä ja joskus jopa meemejä, jos sille päälle satun.

KIRJOITUKSET

Blogi

Lue kieli- ja kielioppiaiheisia postauksia, jotka ovat lähtöisin minun kynäni lisäksi kiinnostavilta vierailevilta kirjoittajilta.

SÄHKÖPOSTIKURSSI

7 päivän maksuton kielioppikurssi

Tule mukaan maksuttomalle 7 päivän kielioppikurssille. Saat viikon ajan kivaa kielioppimateriaalia suoraan sähköpostiisi.

Kurssin aiheita ovat muun muassa

  • pilkutuksen perusteet
  • pronominipulmat
  • sanajärjestys ja virkerakenteet.
täältä mukaan
VIDEOKOULUTUS

Vaivattomat vinkit vakuuttavaan tekstiin

Kirjoitatko työssäsi mutta et ole kirjoittamisen ammattilainen? Kirjoittaminen (ja siitä stressaaminen) on osa yhä useampien ihmisten työnkuvaa.

Tule kuuntelemaan vinkit, joiden avulla kirjoitat parempia tekstejä vähemmällä vaivalla.

täältä mukaan

Tilaa maksuton Vaivattomat vinkit vakuuttavaan tekstiin -video suoraan sähköpostiisi alta:

Tilaamalla videon saat jatkossakin sähköpostiisi kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

Tilaa maksuton koulutusvideo suoraan sähköpostiisi alta:

Tilaamalla videon saat jatkossakin sähköpostiisi kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

7 päivän maksuton kielioppikurssi

Ilmoittaudu nyt ja pane viikossa kieliopin peruspalikat kohdilleen. Saat oppimateriaalin päivittäin kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Ilmoittautumalla kurssille saat jatkossakin kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

Liity Pilkunviilaamon sisäpiiriin tilaamalla uutiskirjeeni.

Tilaamalla uutiskirjeen saat jatkossakin kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

Materiaalikirjastosta löydät Pilkunviilaamon kaikki maksuttomat materiaalit yhdestä ja samasta paikasta. Kerro vain, minne lähetän tunnukset:

Pyytämällä pääsyn materiaalikirjastoon saat jatkossakin kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds

Katso Kokeneen kirjoittajan kielenhuolto -verkkokurssin ensimmäinen videoluento maksutta. Kerro vain, minne lähetän videon:

Tilaamalla videon saat jatkossakin kivaa kielioppimateriaalia ja hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit milloin vain lopettaa viestien vastaanottamisen.

This will close in 0 seconds